Visoka Odškodnina - sodno registrirana

Podjetje


Smo zelo strokovno in uspešno pravno podjetje.  Visoke odškodnine in ostale denarne terjatve so naša vrlina. Zaupalo nam je že več tisoč upravičencev do odškodnin in ostalih pravnih storitev.


Naše podjetje za odškodninsko pravo je začelo poslovati leta 2007 kot Uspešna odškodnina d.o.o., ki se je preoblikovala v Visoka odškodina d.o.o. zaradi doseganja visokih odškodnin. V letu 2016 se je Visoka odškodnina d.o.o. doregistrirala z dodanim priimkom, saj želimo biti transparentni do strank.

Poseben poudarek smo namenili tudi analizam problemov pri samem uveljavljanju pravičnih odškodnin in najpogostejšim vzrokom, zaradi katerih so bili odškodninski upravičenci nezadovoljni z drugimi pravnimi zastopniki. Vse to z namenom, da ustvarimo boljšo ponudbeno storitev za naše stranke.

Naši klientom pomagamo do visoke odškodnine. Ker je v Sloveniji pogosta krivičnost do ljudi s strani zavarovalnic, ki želijo povečati dobiček na račun izplačevanja mizernih odškodnin, se zavedamo, da lahko zgolj s strokovno in izkušeno pravno ekipo dosežemo visoko odškodnino.

Kdo smo?

Smo edinstvena ekipa, ki uveljavi vaše odškodninske pravice oziroma razreši vaše zadeve, in vam izbori visok ter pravičen odškodninski znesek.

Pri našem odškodninskem podjetju temeljito preučimo vsak primer. Menimo, da so na prvem mestu vedno strankine pravice in želje, ne pa naš zaslužek. Pomembni ste vi in odškodnina, ki vam pripada, pridobite pa jo lahko z našim kvalitetnim delom in pomočjo.

Za postopke uveljavljanja odškodnine smo zbrali vrhunsko strokovno ekipo, na katero smo zelo ponosni. 

PRISPEVEK V ČASOPISU DELO, 29. maj 2017 (objavljeno tukaj)


delo celoten slanek

Zakaj naše odškodninsko pravno podjetje?

VEČ TISOČ UDELEŽENCEV V PROMETNIH IN DELOVNIH NEZGODAH NAM JE ŽE ZAUPALO SVOJ ODŠKODNINSKI PRIMER.

OPRAVILI SMO TUDI VEČ TISOČ RAZLIČNIH PRAVNIH STORITEV.

Ker imamo strokoven, izkušen in pošten pravni kader, ki je predhodno nabiral svoja znanja na zavarovalnicah, kvalitetnih odvetniških pisarnah in kasneje v našem podjetju, kjer se razvijejo in izobrazijo v odškodninske strokovne specialiste!

Na podlagi dogovora o proviziji, ki ga sami vpišete, se poplačamo šele ob izplačilu odškodnine.

Plačilo na začetku ali v vmesnem postopku nikoli ni potrebno.

Prav tako si lahko v naši pisarni preberete izdelani odškodninski zahtevek, morebitni ugovor na prvo ponudbo, morebitno pritožbo na pritožbeno komisijo zavarovalnice in morebitno sestavljeno tožbo. Na vašo željo vam vedno pokažemo celoten spis.

O odškodninskih ponudbah vas zavarovalnica obvešča neposredno na vaš naslov.

Šele ob izplačilu vaše odškodnine prejmemo ugodno provizijo.

Smo strokovni in pošteni.

Eden od razlogov, zakaj nas stranke najamejo je, da odškodninske primere rešimo zelo uspešno. Verjetno se strinjate, da je višina odškodnine dobro merilo za uspeh.

Drugi razlog, da se ljudje odločijo za nas, pa je naše osebno zavzemanje za vsako stranko, saj je uspeh stranke tudi naš uspeh.

Ko vaš primer prevzamemo, vam takoj pomagamo z našo kvalitetno postopkovno odškodninsko storitvijo.

Zadovoljstvo naših strank z zneskom izplačane odškodnine, je za nas izredno pomembno. 

Za stranko vlagamo ugovore, pritožbe itd.. Strankam teh storitev ne zaračunamo. Vezani smo le na dogovor o nagradi, ki se plača šele v času izplačila odškodnine.

Naše stranke od začetka do konca odškodninskega postopka nimajo nobenih stroškov. Še en razlog več, zakaj izbrati nas.

Naše vodilo

Vedno delaj v korist stranke, kajti le zadovoljne stranke se vračajo in te priporočajo.

Naš cilj

Vsako stranko osrečiti kolikor je možno ter biti najkvalitetnejše odškodninsko podjetje v Sloveniji.


Imate vprašanje? Pišite nam
Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Pravni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
X

V kolikor ste bili udeleženi
v PROMETNI ali SLUŽBENI nesreči,
nam pišite ČIMPREJ!

info@odskodninaplaninsec.si

Brezplačna številka 080 26 26
Pustite nam kratko sporočilo ali kontaktne podatke in z veseljem vas bomo kontaktirali nazaj