Krediti v frankih - ODGOVORNOST BANK


bančna afera švicarski frank
POSOJILA V ŠVICARSKIH FRANKIH - UKREPAJTE ČIMPREJ!  080 26 26 - BREZPLAČEN KLIC.

SI ŽELITE VRHUNSKO PRAVNO POMOČ PRI BANČNI AFERI ŠVICARSKI KREDIT, NE DA BI PLAČEVALI  STROŠKE PRAVNEGA POSTOPKA V NAPREJ?

MORDA ŽELITE BREZPLAČEN IZRAČUN VAŠE FINANČNE ŠKODE, KI JE NASTALA KOT POSLEDICA SKLENJENE KREDITNE POGODBE V VALUTI ŠVICARSKI FRANK?

NAŠE PRAVNO PODJETJE - PRAVNA PISARNA PLANINŠEC - JE SPECIALIZIRANO ZA PREDMETNE PRAVNE STORITVE. V TEH ZADEVAH SODELUJEMO Z EKONOMISTI FINANČNE STROKE ZA PODROČJE BANČNIŠTVA.

NAROČITE SE ZA TERMIN - 080 26 26 - BREZPLAČNA PRAVNA POMOČ - ZA OŠKODOVANCE KOT KREDITOJEMALCE KREDITOV V DENARNI VALUTI ŠVICARSKI FRANK.

V PISARNI VAM BOMO VSEKAKOR BREZPLAČNO RAZLOŽILI KAKO PRAVILNO POSTOPATI IN PREDSTAVILI VSE OPCIJE ZA REALIZACIJO USPEHA PROTI BANKI.

NAŠ NAČIN DELA: CELOTEN POSTOPEK JE ZA VAS BREZ STROŠKOV, IN SICER SMO VEZANI LE NA DOGOVOR O VIŠINI NAGRADE, KI JE VEZAN  IZKLJUČNO NA USPEŠEN REZULTAT (KOT GOTOVINSKEGA IZPLAČILA PREPLAČENEGA KREDITA OZ. BANČNE KOMPENZACIJE IZBRISA NADALJNJEGA KREDITA), TOREJ POVRAČILA CELOTNE DENARNE ŠKODE.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE. Z VESELJEM VAM BREZPLAČNO SVETUJEMO. 

Vračilo denarja lahko (ne glede na dejstvo ali bo interventni zakon sprejet) zahtevajo vsi,  ki še odplačujejo kredit in tisti, ki so že odplačali ter tisti, ki so naredili konverzijo kredita, in tisti, ki je niso naredili. Ob tem lahko oškodovanci uveljavljajo tudi drugo škodo (ker so denimo morali kakšno premoženje prodati , da so lahko odplačevali kredit, bodisi da so morali najeti nov kredit za poplačilo prvotnega kredita... itd.). Dodatno se še upoštevajo zakonite zamudne obresti, ki tečejo bankam od nastale škode - spremembe valute - v prid oškodovancem.

Za pravilne izračune celotne finančne škode smo podpisali pogodbo o sodelovanju s priznanima ekonomistoma finančne stroke iz področja bančništva.
Prav tako so banke ravnale zelo različno, nekatere so celo dajale v podpis izjave o seznanitvi s tveganjem spremembe tečajev, vendar se je treba sklicevati, da jemalec kot laik ni mogel niti približno vedeti, da je lahko tveganje tolikšno, kar je tudi sodišče ugotovilo.

Pomembno je, da se v tem času uredi in pridobi potrebna dokumentacija ter ovrednoti vaša škoda. Namreč škoda vsebuje valutno tveganje, obrestno tveganje in ostale obresti zaradi ničnosti pogodbe ( večina kreditojemalcev je vzela variabilno obrestno mero in ne fiksne). Strokovnjak bo pri izračunu uporabil še posebno metodologijo, ki bo obrazložena v strokovnem mnenju. Vse si lahko kasneje tudi preberete.

Pri ocenitvi škode pogodbeno sodelujemo s profesorjem, ki je naredil doktorsko disertacijo s področja ECB in je tudi predavatelj za smer bančništva na ekonomski fakulteti ter zunanji bančni svetovalec za ocenitve kreditnih tveganj.

DELAMO LE ZA UGODNO PROVIZIJO, KI JE VEZANA NA KONČNI USPEH. VES POSTOPEK VODIMO BREZPLAČNO, KAR POMENI, DA CELOTNO DELO IN TVEGANJA PREVZAME NAŠA PISARNA.  TUDI DELO POGODBENIH EKONOMISTOV FINANČNE STROKE ZA OMENJENE IZRAČUNE VAŠE DENARNE ŠKODE JE VKLJUČENO V NAŠO PROVIZIJO.

SESTAVLJENE PRAVNE IZDELKE SI LAHKO PREBERETE V NAŠI PISARNI.

POKLIČITE  BREZPLAČNO ŠTEVILKO 080 26 26 ZA BREZPLAČEN POSVET. VAŠEGA KLICA IN OBISKA SE ŽE VESELIMO.

PRAVNO POMOČ SMO NUDILI ŽE OGROMNO KREDITOJEMALCEM ŠVICARSKIH FRANKOV. ODLOČITE SE TUDI VI ZA NAS. 

SMO STROKOVNI PRAVNIKI! 080 26 26 - POKLIČITE IN SE PREPRIČAJTE TUDI VI!

NAŠE PISARNE:

Poslovna enota v Ljubljani

Šmartinska cesta 152, v BTC centru (HALA 7, 1. nad.), nasproti trgovine Hofer in zgradbe FITINN.

Poslovna enota v Mariboru

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 9, v neposredni bližini Frančiškanske cerkve (15 metrov), NLB-ja, turistične agencije Globus, na strani hotela Slavija.

Poslovna enota v Celju

Ljubljanska cesta 14, v neposredni bližini bolnišnice Celje (glavni vhod) in glavne policijske postaje, 
v pritličju poslovne zgradbe (ZZRS, Zav. Maribor).

Poslovna enota na Ptuju

Vodnikova ulica 2, v 1. nastropju zgradbe okrajnega sodišča, v neposredni bližini pošte, optike Kuhar, zemljiške knjige in ZZRS.

Poslovna enota v Murski Soboti

Kocljeva ulica 10, v centru Murske Sobote. Zelena zgradba, zraven Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije - ZPIZ.

Poslovna enota v Slovenj Gradcu

Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec, Poslovno trgovski center - PTC - KATICA.

Poslovna enota v Novem mestu

Novi trg 11, 8000 Novo mestoImate vprašanje? Pišite nam
Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Pravni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
X

V kolikor ste bili udeleženi
v PROMETNI ali SLUŽBENI nesreči,
nam pišite ČIMPREJ!

info@odskodninaplaninsec.si

Brezplačna številka 080 26 26
Pustite nam kratko sporočilo ali kontaktne podatke in z veseljem vas bomo kontaktirali nazaj