Krediti v frankih - ODGOVORNOST BANK


bančna afera švicarski frank
POSOJILA V ŠVICARSKIH FRANKIH - UKREPAJTE ČIMPREJ!  080 26 26 - BREZPLAČEN KLIC.

NAŠE ODŠKODNINSKO PODJETJE JE TRENUTNO EDINO SPECIALIZIRANO ODŠKODNINSKO - PRAVNO PODJETJE ZA PREDMETNE PRAVNE STORITVE. 

OBIŠČITE NAŠE PISARNE V VSEH VEČJIH MESTIH PO SLOVENIJI.

PREDHODNI DOGOVOR ZA TERMIN - 080 26 26 - BREZPLAČNA PRAVNA POMOČ ZA OŠKODOVANCE KOT KREDITOJEMALCE V DENARNI VALUTI ŠVICARSKIH FRANKOV.

ZAHTEVEK OZIROMA TOŽBO SESTAVIMO BREZPLAČNO. TUDI CELOTEN POSTOPEK JE BREZ STROŠKOV. VEZANI SMO NA DOGOVOR O UGODNI PROVIZIJI OD DOSEŽENE ODŠKODNINE (KOT GOTOVINSKEGA IZPLAČILA PREPLAČENEGA KREDITA ALI BANČNE KOMPENZACIJE IZBRISA NADALJNJEGA KREDITA), TOREJ POVRAČILA CELOTNE DENARNE ŠKODE. ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE. Z VESELJEM VAM BREZPLAČNO SVETUJEMO. POMEMBNE SO TUDI OSTALE VZROČNE NEVŠEČNOSTI, KI SE BODO DODATNO UVELJAVLJALE, V KOLIKOR BO ZAKON TO DOPUŠČAL.  Z NAŠIMI STRANKAMI UREJUJEMO VSE FORMALNE ZADEVE.

Opomba: Pravno gledano gre za zelo podobno odškodninsko afero kot je bila situacija izbrisanih, kjer je bil sprejet začasni interventni zakon.

Vračilo denarja lahko (če bo zakon sprejet ali ne) zahtevajo vsi,  ki še odplačujejo kredit in tisti, ki so že odplačali ter tisti, ki so naredili konverzijo kredita, in tisti, ki je niso naredili. Ob tem lahko oškodovanci uveljavljajo tudi drugo škodo (ker so denimo morali kakšno premoženje prodati , da so lahko odplačevali kredit, bodisi da so morali najeti nov kredit za poplačilo prvotnega kredita... itd.). Dodatno se še upoštevajo zakonite zamudne obresti, ki tečejo bankam od nastale škode - spremembe valute - v prid oškodovancem.

Za pravilne izračune celotne finančne škode smo podpisali pogodbo o sodelovanju, s priznanim ekonomistom finančne stroke na področju bančništva.
Prav tako so banke ravnale zelo različno, nekatere so celo dajale v podpis izjave o seznanitvi s tveganjem spremembe tečajev, vendar se je treba sklicevati, da jemalec kot laik ni mogel niti približno vedeti, da je lahko tveganje tolikšno, kar je tudi sodišče ugotovilo.

Vlagamo uspešne tožbe za oškodovance - posojilojemalce kreditov v švicarskih frankih!

Ker bo v kratkem časovnem obdobju (predvidoma v mesecu oktobru) morebiti sprejet interventni zakon, z novimi strankami uredimo vse formalnosti, da lahko nemudoma začnemo z vlaganjem zahtevkov zoper banke. Za razliko do pravičnih denarnih povračil, (v kolikor ne bomo le-teh dosegli izvensodno), pa bomo dodatno vložili tožbe. Če zakon ne bo sprejet, bomo nadaljevali z vlaganjem tožb na sodišča. V primeru, če bo podana odgovornost države (v kolikor ne bo sprejet interventni zakon), zaradi kršitve človekovih pravic, ker ni z ukrepom preprečila bankam takšna dejanja, bomo vlagali zahtevke in tožbe zoper državo.

Pomembno je, da se v tem času uredi in pridobi potrebna dokumentacija, ter ovrednoteno specificirajo zahtevki oziroma tožbe.

V primeru, da bo zakon o konverziji sprejet – bo potrebno upoštevati tudi višjo obrestno mero za evrske kredite.
Če zakon o konverziji ne bo sprejet – te višje obrestne mere za evrske kredite pri izračunu oškodovanja ne bomo upoštevali.

DELAMO LE ZA UGODNO PROVIZIJO, KI JE VEZANA NA KONČNI USPEH. POSLEDIČNO SE POPLAČAMO ŠELE OB VAŠEM IZPLAČILU.VES POSTOPEK VODIMO BREZPLAČNO. CELOTNO DELO IN TVEGANJA PREVZAMEM MI. TUDI DELO POGODBENIH EKONOMISTOV FINANČNE STROKE, GLEDE IZRAČUNOV VAŠE DENARNE ŠKODE, JE VKLJUČENO V NAŠO PROVIZIJO.

SESTAVLJEN ZAHTEVEK OZIROMA TOŽBO SI LAHKO PREBERETE V NAŠI PISARNI.
POKLIČITE  BREZPLAČNO ŠTEVILKO 080 26 26 ZA BREZPLAČEN POSVET. VAŠEGA KLICA IN OBISKA SE ŽE VESELIMO.


Imate vprašanje? Pišite nam
Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Pravni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
X

V kolikor ste bili udeleženi
v PROMETNI ali SLUŽBENI nesreči,
nam pišite ČIMPREJ!

info@odskodninaplaninsec.si

Brezplačna številka 080 26 26
Pustite nam kratko sporočilo ali kontaktne podatke in z veseljem vas bomo kontaktirali nazaj