Visoka odškodnina za prometno nesrečo


VISOKA ODŠKODNINA V PRIMERU PROMETNE NEZGODE:

Ste bili udeleženi v PROMETNI NESREČI?

ODLOČITE SE ZA VRHUNSKE ODŠKODNINSKE SPECIALISTE, KI UREDIJO UDELEŽENCEM PROMETNIH NEZGOD ZARADI OBISKA BOLNIŠNICE, ZDRAVSTVENEGA DOMA ALI OSEBNEGA ZDRAVNIKA, VISOKE ODŠKODNINE. IMAMO UGODNE PROVIZIJE.

Na družabnih omrežjih imamo daleč največ resničnih sledilcev in všečkov - Facebook uporabnikov, ki živijo v Sloveniji. To izkazuje zaupanje našemu pravniškemu delu, saj imamo veliko brezplačnih svetovanj in predvsem veliko število zadovoljnih strank, ki nam po končanem postopku podarijo všeček. 

V ZNANIH MEDIJIH - ( DELO, SLOVENSKE NOVICE, FINANCE itd. ) -
IMAMO VELIKO STROKOVNIH ČLANKOV, KI DOKAZUJEJO NAŠO PROFESIONALNOST, PREDVSEM NA PODROČJU PROMETNIH NESREČ. VSEKAKOR SMO KOT VAŠ ZASTOPNIK, ZAUPANJA VREDNI!
Z NAMI ZAGOTOVO NE TVEGATE!

odškodnina za poškodbe v prometni nesreči

Ste zaradi prometne nezgode, v kateri ste bili udeleženi kot voznik, sopotnik, motorist, pešec, voznik traktorja, kolesar ali kot povzročitelj nezgode, obiskali bolnišnico, zdravstveni dom ali osebnega zdravnika? V vseh primerih ste upravičeni do odškodnine.

Odškodnino vam uredimo tudi v spodaj naštetih primerih:

  • če je povzročitelj prometne nezgode pobegnil s kraja nezgode
  • če povzročitelj ni imel registriranega vozila
  • če povzročitelj ni imel vozniškega izpita
  • če je povzročitelj mladoletna oseba
  • če je povzročitelj tuj državljan
  • če se je prometna nezgoda zgodila v tujini
  • ostale prometne nezgode

Ne odlašajte predolgo. Odločite se za nas! Strankam z različnimi brezplačnimi napotki oziroma svetovanji že več let svetujemo na začetku postopka in v času zdravljenja. Prej, kot nas boste kontaktirali, višja bo vaša odškodnina, saj je pomembno pravilno ravnati že takoj po nezgodi in v postopku zdravljenja. Tisti, ki čakate, da se zdravljenje zaključi, ste v zmoti. Med postopkom zdravljenja vas temeljito obravnavamo kot našo stranko, odškodninski zahtevek pa vložimo šele ob zaključenem zdravljenju. Na začetku zdravljenja v primeru srednje hudih in hudih poškodb lahko vložimo akontacijski zahtevek za izplačilo delne odškodnine, ker bo zdravljenje trajalo dalj časa. Izplačani del odškodnine zavarovalnica kasneje seveda valorizira v končni znesek.

Pozor: V vsakem primeru vam na podlagi medicinske dokumentacije uredimo odškodnino zaradi prometne nezgode, ne glede na to, kaj je v njej zapisano. V kolikor ste utrpeli nezgodo kot voznik, sopotnik, pešec, kolesar ali motorist, je odškodnina torej zajamčena .

IMAMO UGODNE PROVIZIJE IN VISOKE ODŠKODNINE. ZAŽELJENO JE, DA NAS TAKOJ PO NASTANKU PROMETNE NEZGODE POKLIČETE NA 080 26 26, SAJ BO VAŠA ODŠKODNINA ŠE VIŠJA.

POZOR: PONUJAMO MOŽNOST IZPLAČIL V GOTOVINI. OBVESTILO O NAKAZILU NA TRANSAKCIJSKI RAČUN VAM ZAVAROVALNICA POŠLJE NA VAŠ DOMAČI NASLOV. ZNESKE ODŠKODNIN IZPLAČUJEMO V NAŠIH PISARNAH, KJER PODPIŠETE BLAGAJNIŠKI IZDATEK O PREJEMU ODŠKODNINE. 


NAŠA PREDNOST
je tudi ta, da so popolnoma vsa SVETOVANJA in PRAVNO DELO, BREZPLAČNA!

Imamo zelo prijazno in strokovno osebje, ki vas bo vodilo skozi celoten postopek. 

SMO RAZUMLJIVA IZBIRA ZA ODŠKODNINSKE STORITVE, KER VAM UREDIMO MED PRIDOBLJENO VISOKO ODŠKODNINO IN STROŠKOM UGODNE PROVIZIJE, POSLEDIČNO VIŠJE ODŠKODNINSKO IZPLAČILO - 080 26 26.


Ste utrpeli izpad dohodka zaradi bolniškega staleža ali izgubo dobička? Posebej bomo vložili tudi zahtevek za povrnitev izpada dohodka ali izgube dobička, ki sta nastali v času bolniškega staleža. Potrebujemo od tri do šest plačilnih list ali drugih dokazil pred nezgodo in vse plačilne liste ali druga dokazila v času bolnškega staleža.

Če ste bili udeleženi v prometni nezgodi, je Visoka odškodnina Planinšec d.o.o. prava izbira.
odškodnina za poškodbe v prometni nesreči

Nekaj primerov naših strank, ki so utrpele poškodbe v prometnih nezgodah.

23-letna stranka si je kot sopotnik zlomila desno roko in dobila nekaj udarnin. Z našo pomočjo je prejela 7.600,00 EUR odškodnine.

45-letna stranka je imela rupturo – pretrgane mišice – na ramenu desne roke. Za prometno nezgodo je bila kriva sama. V bolniškem staležu je bila 6 mesecev. Iz naslova AO-plus zavarovanja smo ji uredili 17.800,00 EUR odškodnine.

36-letno stranko je med sprehodom zbil avtomobil. Na različnim delih telesa je utrpela 5 zlomov in nekaj prask. Zdravljenje je trajalo 8 mesecev. Vsi zlomi so se uspešno zacelili in operacija ni bila potrebna. Uredili smo ji 26.900.00 EUR odškodnine.

62-letna stranka je bila kot kolesar udeležena v prometni nesreči. Zaradi nerodnega padca, je imela manjše težave z levo roko. V bolnišnici je bila enkrat, na slikanju RTG. Dvakrat je obiskala osebnega zdravnika. Uredilo smo ji odškodnino v višini 3.400.00 EUR.

28-letna stranka je pri padcu z motorja utrpela natrgane kolenske vezi in zlom roke. Za nezgodo je bila kriva sama, zdravljenje pa je trajalo 13 mesecev.  Zaradi natrganih kolenskih vezi ima manjše trajne posledice. Uredili smo ji odškodnino v višini 35.000.00 EUR.

Pokličite brezplačno številko 080 26 26 ali nam pišite e- naslov: info@odskodninaplaninsec.si

Čimprej pokličite 080 26 26 in se oglasite v naših pisarnah, da vam svetujemo v začetnem postopku zdravljenja, da bo vaša odškodnina še višja. Ne odlašajte s klicem.

OPOZORILO: 

Vse spletne strani, ki se reklamirajo po novem z 0 - odstotno ali do 6 - odstotno provizijo vodijo osebe, ki niso pravniki, kar lahko preverite na vseh slovenskih podatkovnih bazah. To pomeni, da opravljajo pravno delo, za katero nimajo nobenih ustreznih kvalifikacij, ter posledično po vsej verjetnosti popolnoma nestrokovno.
Torej ne nasedajte odškodninskim podjetjem, ki se reklamirajo z 0% provizijo ali s sumljivo nizko provizijo, saj takšen zastopnik (tudi brez ustrezne pravne kvalifikacije) vsekakor ni motiviran, da bi vlagal svoj trud v vašo zadevo. S takšno oglaševalsko zvijačo vas želijo le privabiti za svojo stranko in vam podati verjetno lažne informacije glede ostalih stroškov postopka. Ali vam morda kakšno odškodninsko podjetje ponuja ureditev odškodnine tudi brez obiska pisarne? Sumljivo, mar ne?NEKAJ NAŠIH ČLANKOV: 


DELO, 21.03.2018  (objavljeno tukaj)


slovenske novice celoten clanek

Štajerski TEDNIK, 10. februar 2017 


Stajerski Tednik

Imate vprašanje? Pišite nam
Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Pravni svetovalec
Zdravo! Svetovalec je trenutno nedosegljiv. Pošljite sporočilo, odgovorili bomo v najkrajšem času.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
X

V kolikor ste bili udeleženi
v PROMETNI ali SLUŽBENI nesreči,
nam pišite ČIMPREJ!

info@odskodninaplaninsec.si

Brezplačna številka 080 26 26
Pustite nam kratko sporočilo ali kontaktne podatke in z veseljem vas bomo kontaktirali nazaj