Višina odškodnine za poškodbo

višina odškodnine

 

VIŠINA ODŠKODNINE:

Kakšen znesek lahko pričakujem?

Prej, kot nas boste kontaktirali, višja bo vaša odškodnina, saj je pomembno pravilno ravnati že takoj po nezgodi in v postopku zdravljenja. Tisti, ki čakate, da se zdravljenje zaključi, ste v zmoti. Med postopkom zdravljenja vas temeljito obravnavamo kot našo stranko, odškodninski zahtevek pa vložimo šele ob zaključenem zdravljenju.

Višina denarne odškodnine je odvisna tudi od vašega ravnanja takoj po nesreči, zato ne odlašajte in nas čimprej pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 26 ali nam pišite! 

Na družabnih omrežjih imamo daleč največ resničnih sledilcev in všečkov - Facebook uporabnikov, ki živijo v Sloveniji. To izkazuje zaupanje našemu pravniškemu delu, saj imamo veliko brezplačnih svetovanj in predvsem veliko število zadovoljnih strank, ki nam po končanem postopku podarijo všeček. 

V sporočilu nam zaupajte vaše diagnoze in starost, mi pa vam bomo odpisali, kakšno odškodnino vam lahko uredimo!

Naše odškodninsko podjetje vam poda zelo točno oceno ter obljubo o tem, kakšno višino odškodnine vam, kot vaš zastopnik, lahko uredimo ter na koncu odškodninskega postopka tudi izplačamo!

Napišite nam vaše diagnoze, čas zdravljenja, starost ter – v kolikor ste zaposleni – poklicno kvalifikacijo in podali vam bomo natančno in verodostojno informacijo o višini odškodnine, ki vam jo, kot vaš zastopnik, lahko uredimo. To vam sporočimo po pošti, kar pomeni, da imate pisni dokaz in ne le praznih obljub.

To napravite v najkrajšem možnem času, da vam lahko (brezplačno) svetujemo, kaj storiti po nezgodi za uspešno izpeljavo izplačila visoke denarne odškodnine.

POZOR: PONUJAMO MOŽNOST IZPLAČIL V GOTOVINI. OBVESTILO O NAKAZILU NA TRANSAKCIJSKI RAČUN VAM ZAVAROVALNICA POŠLJE NA VAŠ DOMAČI NASLOV. ZNESKE ODŠKODNIN IZPLAČUJEMO V NAŠIH PISARNAH, KJER PODPIŠETE BLAGAJNIŠKI IZDATEK O PREJEMU ODŠKODNINE. 

Ena izmed naših prednosti je tudi ta, da so VSA NAŠA SVETOVANJA POPOLNOMA BREZPLAČNA!


NAŠI REZULTATI:

VIŠINA ODŠKODNINE v primeru prvega obiska bolnišnice ali osebnega zdravnika, če so lažje poškodbe je najmanj 1.000,00 EUR.

VIŠINA ODŠKODNINE za klasičen zlom, ki se zaceli v roku enega do dveh mesecev: med 4.000,00 EUR in 15.000,00 EUR.

VIŠINA ODŠKODNINE za zakomplicirani zlom, (FRACTURA) ali natrgane mišice (RUPTURA): med 8.000,00 EUR in 25.000,00 EUR.

VIŠINA ODŠKODNINE za večkratne - večfragmentalne ali kompresijske zlome, prelome, težje poškodbe mišic ali živca: med 15.000,00 EUR in 75.000,00 EUR.

VIŠINA ODŠKODNINE ZA LAŽJE DIAGNOZE, kot so zvini (DISTENSION), udarnine (CONTUSION)..., je med 1.200,00 EUR in 14.500,00 EUR, odvisno od trajanja zdravljenja in posameznih težav.

VIŠINA ODŠKODNINE za odlom (ABRUPTIO), počenost (FISSURO) ali poškodbo živca oziroma težave z živci: dosežemo podobno zneske, kot pri zlomih in natrganih mišicah.

VIŠINA ODŠKODNINE za poškodbe kože zaradi opeklin ali polite kisline je od 4.000,00 EUR do 100.000,00 EUR. 

VIŠINA ODŠKODNINE za dan hospitalizacije: okoli 1.000,00 EUR. Gre za pravne standarde, ki se nanašajo na sodno prakso.

VIŠINA ODŠKODNINE za težje poškodbe (amputacije, invalidnosti ... ): do 500.000,00 EUR.

Ste utrpeli izpad dohodka zaradi bolniškega staleža ali izgubo dobička? Posebej bomo vložili tudi zahtevek za povrnitev izpada dohodka ali izgube dobička, ki sta nastali v času bolniškega staleža. Potrebujemo od tri do šest plačilnih list ali drugih dokazil pred nezgodo in vse plačilne liste ali druga dokazila v času bolnškega staleža.

Zakaj dosegamo tako visoke denarne odškodnine?

Tako visoke denarne zneske dosegamo zato, ker delamo na način, da specificiramo in ovrednotimo vsak odškodninski zahtevek na podlagi več sodb in sklepov, kjer so bili za podobne primere, in sicer na slovenskih sodiščih in na pritožbenih komisijah zavarovalnic, doseženi najvišji zneski odškodnin, oziroma izdane sodne odločbe z najvišjimi odškodninami za podobne primere. Ravnamo se po posebnem digitalnem programu sodne prakse PisRS, kjer sprotno za vsak posamezen primer pregledujemo denarno ovrednoteno odškodninsko prakso višjih sodišč. Smo (pri)znani pravniki za odškodnine na območju Slovenije. Imamo veliko objavljenih člankov za različne specifične primere na področju prometnih nesreč. 


Višina odškodnine: razlog, zakaj smo prava izbira!


visoka odškodnina planinšec

Višina odškodnine je odvisna od mnogih dejavnikov in je lahko precej različna. Za lažje razumevanje smo vam pripravili seznam vseh dejavnikov, ki vplivajo na višino odškodnine. Pomembno je, da znate v diagnostičnih preiskavah ukrepati sami. Tako v bolnišnici, kot pri osebnem zdravniku.

Višina odškodnine je odvisna od:

 • vašega pravnega zastopnika;
 • vrste telesnih poškodb, ki so posledica nezgode;
 • morebitne sokrivde za nastanek nezgode;
 • vrste in časa zdravljenja (opravljene fizikalne terapije, raziskave, dolžina zdravljenja);
 • starosti;
 • aktivnosti v prostem času;
 • skaženosti;
 • nastalih duševnih bolečin;
 • primarnega in sekundarnega strahu;
 • posttravmatske stresne motnje;
 • trajnih posledic oškodovanca;
 • dokazane invalidnosti;
 • življenjske prikrajšanosti - zmanjšanja življenjskih aktivnosti vsakodnevnega funkcioniranja in morebitne znižane delovne zmožnosti.

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 26 26 ali pa nam pišite na naš e-naslov: info@odskodninaplaninsec.si ter zaupajte vaš primer.


škodni spis, poravnava 80.000 EUR


Smo imetnik certifikata Dober poslovni zgled:
brezplačni telefon

Imate vprašanje? Pišite nam
Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.