Denarne pravice za poškodbe

Denarne pravice za poškodbe

05.06.2020 Odškodnine

V življenju smo najbolj veseli, ko se nam zgodijo lepe stvari, ko nas kaj čudovitega preseneti. Radi imamo, da nas imajo ljudje radi in uživamo v lepih trenutkih v pravi družbi. Kadar se človeku dogajajo lepe stvari, nič kaj dosti ne razmišlja, še najmanj o slabih stvareh.

Pa vendar v življenju ni vedno vse tako, kot bi si želeli. Ni vedno vse samo lepo, sproščeno, enostavno in čarobno. Na žalost se zgodijo tudi nesreče, na njih pa človek ni nikoli pripravljen. Velikokrat se nam zgodi, da se v težavah znajdemo sami in niti ne vemo, na koga se lahko obrnemo. Vsak ima svojo zgodbo, vsak jo doživlja drugače in včasih je dovolj, da imamo ob sebi nekoga, ki nas razume in nam je pripravljen pomagati.

Četudi se ob nezgodah počutimo izgubljene, se sprašujemo in si po možnosti očitamo napačne odločitve, pa ni vselej vse izgubljeno. Ni vsaka nesreča nujno nerešljiva, kar velja vsaj v nekaterih primerih, kot so delovne nezgode, prometne nesreče ali kakšna nesreča na javnem mestu. V takih primerih vam nasproti stopimo mi, Visoka odškodnina Planinšec, in vam olajšamo marsikatero tegobo ter vam pomagamo, da z najmanj možnega stresa pridete do primerne odškodnine.

Kaj pa pravzaprav je odškodnina?

Odškodnina je pravni pojem, ki pomeni (denarno ali drugo) nadomestilo za oškodovanje oz. škodo. Odškodnine se dogovarjajo bodisi v sodnem postopku bodisi v poravnavi med oškodovancem in povzročiteljem oz. zavarovalnico.

Visoka odškodnina Planinšec je odškodninsko podjetje, ki se že vrsto let ukvarja s svetovanjem strankam na področju odškodninskega prava. Odlikuje nas strokovnost, zato vam pri vaših primerih pomagajo izkušeni strokovnjaki s pravnih, odvetniških in zavarovalniških področij. Vselej se potrudimo, da strankam priskrbimo najvišjo možno odškodnino. V vsem času pridobivanja odškodnine smo strankam na voljo z brezplačnimi nasveti, in sicer vse od uvodnega brezplačnega svetovanja do zaključka primera. Ker se zavedamo, da je čas zelo dragocena dobrina, primere svojih strank obravnavamo celostno ter s svojim delom, strokovnostjo in ažurnostjo zagotavljamo, da stranka primer v popolnosti prepusti Visoki odškodnini Planinšec in si tako prihrani čas ter dodaten stres z urejanjem birokratskih postopkov.

Zaradi dolgoletnih izkušenj in strokovnosti se Visoka odškodnina Planinšec lahko ponaša z vrsto uspehov, tako pri izplačilu primerno visoke odškodnine pri zavarovalnicah kot tudi uspešnih rešenih primerih prek sodišča.

Zadovoljstvo naših strank je naše vodilo, zato vidimo takojšen učinek našega dela, kar nam dodatno daje potrditev, da gremo v pravo smer. Več tisoč zadovoljnih strank nam sporoča, da delamo dobro. In prav zaradi pozitivnega učinka pri strankah se na Visoko odškodnino Planinšec obrnejo tudi znanci in prijatelji naših dosedanjih strank.

Zakaj bi se prav vi odločili za Visoko odškodnino Planinšec?

Če se vam je pripetila prometna nesreča ali ste se morda poškodovali na delovnem mestu, smo tukaj za vas, da vam pomagamo priti do primerne odškodnine za škodo, ki vam je nastala.

In od česa vsega je odvisna višina odškodnine?

Višina odškodnine je odvisna predvsem od vrste telesnih poškodb, ki so posledica nezgode, morebitne sokrivde za nastanek nezgode, vrste in časa zdravljenja, od primarnega in sekundarnega strahu, post-travmatske stresne motnje, trajnosti posledic oškodovanca, dokazane morebitne invalidnosti, zmanjšanja življenjskih aktivnosti vsakodnevnega funkcioniranja in morebitne znižane delovne zmožnosti. Izjemno pomembno pa je seveda tudi to, da je višina odškodnina odvisna tudi od vašega pravnega zastopnika.

Pri zadnji točki torej nastopimo mi, Visoka odškodnina Planinšec. S svojimi večletnimi izkušnjami, kakovostnim znanjem in strokovnostjo vam pomagamo pri uveljavljanju vaše odškodninske pravice oziroma razrešimo vaš primer ter vam priskrbimo primerno visoko odškodnino.

Visoka odškodnina Planinšec temeljito preuči vsak primer. Vselej pa sta pomembna stranka in njeno zadovoljstvo. Mi poskrbimo za vas, vi pa ste zaradi nas lahko olajšani marsikatere skrbi in stresa, ki bi nastopila ob uveljavljanju odškodnine pri zavarovalnici.

Stranke nas največkrat sprašujejo, kakšni so možni zneski odškodnin. Enoznačnega odgovora v znesku ni. Na višino odškodnine vpliva več dejavnikov, kot so teža telesnih poškodb, čas trajanja zdravljenja, posledice, morebitne invalidnosti in še kaj. Za lažjo orientacijo vam povemo, da lahko s pomočjo Visoke odškodnine Planinšec pridete do odškodnine v višini 1.000,00 EUR za lažje poškodbe pa vse do nekaj sto tisoč evrov za izredno hude poškodbe. Višina odškodnine v primeru prvega obiska bolnišnice ali osebnega zdravnika za lažje poškodbe je najmanj 1.000,00 EUR. Višina odškodnine za klasičen zlom, ki se zaceli v roku enega do dveh mesecev, je med 4.000,00 EUR in 15.000,00 EUR, medtem ko je višina odškodnine za težje poškodbe, kot so amputacije, invalidnosti in podobno, tudi do 500.000,00 EUR.

O konkretnejših zneskih odškodnine za posamezni primer pa se s stranko pogovorimo, ko nam zaupa svoj primer. Zato je tudi zelo pomembno, da se oglasite pri nas ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 26 26, mi pa vam v najkrajšem možnem času uredimo brezplačni posvet pri enemu izmed naših svetovalcev, v sklopu katerega vam odgovorimo na vaša vprašanja in morebitne dileme.

Kadarkoli se vam zgodi, da ob nesreči ne veste, kaj narediti, ste dobrodošli, da pokličete Visoko odškodnino Planinšec, mi pa vam bomo pomagali z ustreznimi koraki in vam tako olajšali morebitne zaplete.

Vodimo vas čez celotni postopek in vam tako prihranimo čas in skrbi, vi pa se lahko v tem času posvetite temeljitemu okrevanju ali kakšnemu prijetnejšemu opravilu. Poskrbimo namreč za vse, kar zadeva odškodnine, vse od vloge odškodninskega zahtevka pa do vodenja vašega primera do uspešnega konca oz. primerno visoke odškodnine.

Naša prednost za stranke je tudi izplačilo odškodnine v gotovini. Enostavno. Hitro. Brez zapletov.

Strankam želimo zagotoviti maksimalen servis in jim omogočiti čim prejšnjo vrnitev v življenje, kot so ga imele pred nezgodo. Da strankam čim bolj zmanjšamo skrbi pri pridobivanju odškodnine, se plačilo provizije izvrši šele ob uspešnem zaključku primera. V primeru morebitne neuspešnosti stranka ne plača nobene provizije. Pred poravnalno ponudbo ali obvestilom o nakazilu odškodnine ste obveščeni na dom, neposredno od zavarovalnice. Seveda pa ste tudi redno seznanjeni z vsemi novimi dogodki v postopku, tako da ste zares lahko brez skrbi.

Pri Visoki odškodnini Planinšec vas čakamo prijazni in strokovno usposobljeni sodelavci, ki vam pomagamo, da se zaradi nastale škode oz. nezgode vaše življenje čim prej vrne v normalne tirnice. Pomagamo vam z brezplačnimi nasveti in z veseljem smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 26 26 ali prek elektronske pošte na info@odskodninaplaninsec.si. Ne odlašajte in odložite skrbi ter delo predajte usposobljeni ekipi priznanega podjetja Visoka odškodnina Planinšec. Veselimo se vašega klica.

Vabimo vas k branju našega bloga, kjer boste našli podobne prispevke https://www.visokaodskodninaplaninsec.si/blog

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26