Odškodnina za poškodbo preko študentskega servisa

Odškodnina za poškodbo preko študentskega servisa

10.06.2019 Odškodnine

Tudi za poškodbo na delovnem mestu, ki ga opravljate kot študent lahko pridobite odškodnino od zavarovalnice delodajalca, ki vas je najel preko študentskega servisa. Veljajo enaka pravila kot, če bi bile redno zaposleni. Pri študentih, ki se poškodujejo na delovnem mestu, ki ga opravljajo preko napotnice, so pogoji za upravičenje do odškodnine še bolj milostni. Potrebujemo prijavo nezgode pri delu oziroma zapisnik o nezgodi, napotnico preko katere ste bili napoteni na delo in medicinske papirje. Namesto napotnice lahko dostavite tudi kakšen papir o sodelovanju s podjetjem, ki vas je najelo za delo kot študenta. Pomembni je, da izkažemo obstoj civilno pravnega razmerja med vami in delodajalcem, ki vas je najel za delo preko študentskega servisa. Tudi preko drugih podjetij, ki se ukvarjajo s poredovanjem delovne sile lahko imate ista upravičenja do odškodnine, če se zgodi poškodba pri delu. Dodatno še lahko dobite upravičenja do zavarovalnin, ki so vezana na nezgodna zavarovanja. 

Pokličite - 080 26 26 - in prejmite visoko denarna izplačilo zaradi poškodbe na delovnem mestu. Postopek za vas je enostaven in učinkovit, saj smo zelo izkušeni mi pridobivanju odškodnin za študente in ostale delavce, ki utrpijo poškodbe na delovnih mestih. 


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA VAŠ PRIMER? POKLIČITE NAS 24UR NA DAN NA NAŠO BREZPLAČNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam
Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26