Spletna odškodnina - Kako do odškodnine po spletu

Spletna odškodnina - Kako do odškodnine po spletu

05.06.2020 Odškodnine

Sodobni svet tehnologije v kombinaciji s posledicami epidemije, ki je v zadnjih mesecih izbruhnila v Sloveniji in po svetu, bo povzročil, da se bo veliko postopkov in storitev pomaknilo na digitalne platforme. Eden izmed tovrstnih postopkov je tudi proces pridobitve odškodnine preko spleta. Urejanje bo precej enostavno s pomočjo spletnega obrazca. Po prometni nesreči, nesreči pri delu ali katerikoli drugi obliki nesreče boste lahko odškodnino za škodni dogodek uveljavljali v obliki spletne odškodnine.

Proces pridobitve spletne odškodnine brez fizičnih stikov

Ena izmed glavnih prednosti pridobitve spletne odškodnine je predvsem ta, da so fizični stiki (ki se vse bolj omejujejo) nepotrebni. Ekipa iz Visoke odškodnine Planinšec oškodovancem svetuje, da po nesreči nemudoma kontaktirajo strokovnjaka iz ekipe, to pa lahko storijo prek maila ali telefonskega klica. Kljub temu da bo proces pridobitve spletne odškodnine potekal brez fizičnih stikov, se strokovnjaki vsakemu posameznemu primeru posvetijo v popolnosti. Visoka odškodnina Planinšec svojim strankam nudi brezplačno svetovanje, na telefon pa smo dosegljivi kadarkoli. Predanost vsakemu posameznemu primeru in dosegljivost sta tisti lastnosti, na podlagi katerih lahko dosežemo visok znesek v postopku spletne odškodnine. Ravno zato lahko zaključimo, da so fizični stiki za pridobitev visoke odškodnine nepotrebni, saj lahko stranke o podrobnostih nesreče povprašamo tudi prek video klica. Eden izmed dokazov, ki pričajo v prid visokih zneskov spletne odškodnine je tudi dejstvo, da smo se že velikokrat srečali s primeri, ko je bil oškodovanec nezmožen opraviti osebni razgovor (zaradi posledic nesreče). Kljub tovrstni omejitvi je bil znesek pridobljene spletne odškodnine primerljivo visok.

Pridobitev visokega zneska spletne odškodnine

Eden izmed glavnih pogojev za pridobitev visokega zneska spletne odškodnine je gotovo ta, da je odškodninski strokovnjak v popolnosti predan vsakemu primeru. Stranki mora pomagati zbrati vse potrebne dokaze in skupaj z njo izpolniti odškodninski zahtevek za spletno odškodnino. Vse potrebne informacije lahko odškodninski strokovnjak pridobi tudi prek video ali telefonskega klica, tako pa se poskrbi za ustrezno varnost strank. Za uspešno zaključen primer je izredno pomembno, da stranka v popolnosti zaupa svojemu odškodninskemu odvetniku, saj lahko ta v njenem imenu tudi izpolni odškodninski zahtevek. Visok znesek spletne odškodnine se lahko doseže, če si stranka in odškodninski strokovnjak v popolnosti zaupata ter odškodninski strokovnjak pozna vse podrobnosti primera. Iz tega naslova je pomembno, da se obveščata o vseh novostih, napredovanju in korakih postopka ter potrebnih dokazilih za spletno odškodnino.

Vizija in poslanstvo Visoke odškodnine Planinšec sta vezana na popolno zadovoljstvo naših strank. Brezplačno jim svetujemo vsak trenutek dneva, in sicer kar s pomočjo telefonskih ali video klicev. V kolikor dosežemo visok znesek izplačane spletne odškodnine, se poplačamo šele na koncu samega postopka. Kljub posledicam epidemije pa Visoka odškodnina Planinšec redno posluje in skrbi za dobrobit svojih strank. Zanje zberemo ustrezne dokaze, jim odgovorimo na vsa morebitna vprašanja in poskrbimo, da se bo postopek spletne odškodnine zanje zaključil tako, kot so si želeli.

Podobne članke na temo odškodnin si lahko ogledate na našem blogu, za tekoče informacije pa vas vabimo k všečkanju našega Facebook profila.

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26