Visoka invalidnina za telesno okvaro

Invalidnina za telesno okvaro

INVALIDNINA IN DNEVNA ODŠKODNINA

Želite izplačilo invalidnine ali višjo invalidnino na podlagi zavarovalnih polic iz vaših osebnih zavarovanj ali kolektivnega nezgodnega zavarovanja?

Vsaka zavarovalnica na podlagi pogodbe sodeluje z zunanjim zdravnikom, ki se imenuje cenzor in za svoje delo prejema visoko plačilo. Zdravnik seveda dela v prid zavarovalnice, saj je ta njegov pogodbeni plačnik. Posledično je subjektivna ocena invalidnosti, ki je samo neuradno mnenje, nižja. Ga pa upošteva zavarovalnica, da vam izplača nižjo invalidnino – odškodnino.

Preden na zavarovalnico vložite vaše medicinske izvide za izplačilo invalidnine, je pomemben pravilen postopek. Dovolite nam, da za vas napišemo zahtevek za izplačilo invalidnine.

V kolikor je vasa invalidnina že bila ocenjena, vam lahko le še delno pomagamo s pritožbo, razen če je vaše zdravstveno stanje še nedokončno zaradi kompleksnosti same poškodbe. V tem primeru imamo bolj odprt maneverski prostor oziroma izhodišče za zvišanje ocenjene stopnje invalidnosti.

ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER?Najbolje je, da nas takoj – še predno zahtevate invalidnino – pokličete ali nam pišete! Večina poškodovanih, ki ima sklenjene osebne nezgodne zavarovalne police in kolektivno nezgodno zavarovanje na delovnem mestu, zaprosi za pomoč zavarovalnega zastopnika. Zavarovalničarji in njihovi zastopniki vam lahko le svetujejo, saj delajo v prid zavarovalnice in bi si s kvalitetno pomočjo oškodovancem pljuvali v lastno skledo. Zato pri urejanju zavarovalnih primerov raje zaupajte odškodninsko specializiranim pravnikom.


Če ne veste ali ste upravičeni do invalidnine, oziroma želite pravično – in posledično višje – izplačilo invalidnine, nas pokličite ali pa nam pišite! 

Ste se poškodovali in imate sklenjeno nezgodno zavarovanje?

V kolikor ste utrpeli srednje hudo ali hudo telesno poškodbo, vam pripada posebna odškodnina - invalidnina!

Tudi če ste utrpeli lahko telesno poškodbo in je prišlo do zdravstvenih komplikacij, vam pripada delna invalidnina!

Že 1 procent ocenjene invalidnosti lahko po eni zavarovalni polici prinese okoli 1.000,00 EUR invalidnine, v kolikor imate invalidnost visoko zavarovalno.

Za prizadetost živca, ki omejuje prst na eni roki in manjše trajne težave z gibljivostjo tega prsta, bo vaša invalidnost ocenjena na okoli 1,8 odstotka.

Če želite pravično – in posledično višje – izplačilo invalidnine, nas pokličite in stopite v stik z nami.


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Visoka invalidnina za telesno okvaro 5.0 (100%) 2 glasova
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26