Nakazilo in izplačilo odškodnine - odškodninska poravnava

nakazilo in izplačilo odškodnine

 

Izplačilo odškodnine in odškodninska poravnava morata biti transparentna in poštena

Če vam izplačilo odškodnine ureja naše podjetje, veljajo vam prijaznejša pravila postopka:

  • Na vaš poštni naslov oziroma na dom neposredno od zavarovalnice prejmete obvestilo o nakazilu.
  • Odškodnina se fizično izplača v naši pisarni ali – na vašo željo – preko bančne transakcijePrenakazilo oziroma fizično izplačilo izvedemo v nakrajšem možnem času.
  • S strani zavarovalnice ste v pisni obliki obveščeni o denarnih ponudbah. Sporočimo vam tudi opravilno številko, pod katero se vodi vaša zadeva, kar pomeni, da lahko nadzorujete naše delo. Kadarkoli lahko pokličete na zavarovalnico in preverite kar vas zanima, mi pa vas redno kontaktiramo in obveščamo o poteku postopka.

NAŠE PLAČILO - PROVIZIJA

Provizija mora biti poštena in pravična do vas kot stranke!

Delamo samo za dogovorjeno provizijoNe nasedajte odškodninskim podjetjem, ki se reklamirajo na google.si z 0 odstotno provizijo ali s sumljivo nizko provizijo, saj takšen zastopnik vsekakor ni motiviran, da bi vlagal svoj trud v vašo zadevo. S takšno oglaševalsko zvijačo vas želijo le privabiti v svoje pisarne in vam podati lažne informacije glede stroškov postopka. Popolnoma logično je, da vsak pravni zastopnik potrebuje  korektno provizijo, ki do vas ni oderuška, da je dovolj motiviran za svoje odškodninsko delo.
Do vas želimo biti transparentni in pošteni, zato dogovor o nagradi oziroma proviziji kot stranka sami vpišete v dogovor o proviziji.

Ničesar ne plačate vnaprej, dodatno ali posebej!

Vse je vedno obrazloženo v poravnalnih ponudbah, ki vam jih pošlje zavarovalnica neposredno na vaš dom!

Poplačamo se ob izplačilu odškodnine, samo z dogovorjeno provizijo .

Pri nas dogovor o proviziji vpišete lastnoročno, zato je strah, da bi kdo od nas vpisal drugačno provizijo od dogovorjene, odvečen!

ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER?


V spornih primerih, kjer obstaja možnost odklonitve, smo za vas celoten postopek izpeljali brez provizije in popolnoma brezplačno! Seveda pa vas poučimo o možnostih vložitve tožbe. Naša provizija je vezana le na uspeh v postopku.
Na možnosti neuspeha zaradi zelo sporne zadeve opozorimo in vas poučimo o vseh razpoložljivih pravnih možnostih in dejstvih, pod katerimi bi bil uspeh na sodišču možen. V kolikor smo popolnoma prepričani o nesmiselnosti vložitve tožbe, vam vrnemo dokumentacijo in vam svetujemo, da se – v kolikor kljub temu želite nadaljevati pravno pot preko tožbe – obrnete na drugega pravnega zastopnika. Tudi v tem primeru vam ničesar ne računamo in smo vso zadevo izpeljali brezplačno, zavedajoč se tega tveganja!

VSEBINA VELJA LE ZA TISTE OŠKODOVANCE, KI ŠE NE VEDO!

OPOZORILO GLEDE DRUGIH ODŠKODNINSKIH SPLETNIH STRANI IN ODŠKODNINSKIH PODJETIJ!

Ne nasedajte odškodninskim podjetjem, pravnim zastopnikom, odvetnikom, ki delajo samo za priznane stroške (takšni zastopniki ali podjetja nimajo nobene motivacije dobiti čim višje izplačilo odškodnine, saj ima odvetnik ne glede na to, koliko denarja vam uredi, priznane odvetniške stroške v isti višini), kar to pogosto pomeni, da je takšnemu odvetniku vseeno za vašo odškodnino. Pri takšnem modelu poslovanja je pomembno zgolj dobiti čimveč strank. 

Le odvetnikom, ki delajo za pošteno – neoderuško – provizijo kot motivacijo, lahko zaupate urejanje pravične in najvišje možne odškodnine.

Prav tako ne nasedajte odškodninskim podjetjem, ki se reklamirajo z 0% provizije ali s sumljivo nizko provizijo,
 recimo 5%. Takšno poslovanje je s finančnega vidika nemogoče, saj podjetje od vaše odškodnine ne bi dobilo niti enega evra ali pa tako uborno vsoto, da na dolgi rok ne bi moglo poslovati.

Verjetno se strinjate, da brez poštene provizije, ki služi za motivacijo, ni uspešnega rezultata, saj se odvetniku ali takšni odškodninski družbi ne splača:

  • kakovostno svetovati v samem postopku,
  • kvalitetno napisati odškodninskega zahtevka,
  • specificirati vso dodatno škodo in nastale stroške,
  • pisati pripravljalne vloge, 
  • ugovore na prve poravnalne ponudbe,
  • pritožiti se, 
  • spisati tožbe in izpeljati sodnega postopka ...
V kolikor ne delajo za provizijo, je njihov edini interes dobiti stranko, ki podpiše pooblastilo za zastopanje in zadevo čimprej zaključiti, ne glede na višino odškodnine.  Zasledujejo le svoj sebičen cilj; čimprej dobiti od zavarovalnice priznane stroške postopka. Vseeno jim je ali dobite 1400 EUR ali pa 4000 EUR, saj so od zavarovalnice priznani stroški v vsakem primeru enaki. Vam pa je seveda bolj izplača podpisati dogovor o 10% proviziji ter od dobljenih 4000 EUR svojemu zastopniku izplačati nagrado v višini 400 EUR z vključenim DDV. Tako prejmete izplačilo v višini 3600 EUR, namesto 1000 EUR, ker ste s pravnim zastopnikom imeli skupni interes. Višina vaše odškodnine je sorazmerna višini naše premije in to je garancija, da bomo za vas vedno storili vse v naši moči. 

Zavarovalnice v primerih ko dobite 1500 EUR ali pa 4300 EUR, priznajo zastopniku povsem iste stroške.

Ali ste vedeli? Na trgu so večinoma odškodninska podjetja, ki jih vodijo ljudje brez kvalifikacij za to dejavnost. Prevaranti postavijo spletno stran, ki izgleda pristno, vendar nudijo povsem laične nasvete. Takšnih je več kot 70 procentov vseh odškodninskih podjetij.

BODITE PREVIDNI!

Več kot polovico odškodninskih podjetij neposredno ali posredno vodijo osebe, ki sploh niso pravniki ( takšne osebe se večinoma reklamirajo z 0% provizijo ali sumljivo nizko provizijo) ali pa so že bile pravnomočno obsojene v drugih finančnih aferah. Nekateri imajo celo nastavljene zaposlene, za katerimi se skrivajo preko opcijskih pogodb, saj so bili vpleteni v afere na področju odškodnin in kreditov, kjer so dokazano ogoljufali preko 150 ljudi, ki jim niso izplačali denarja ali pa so zahtevali oderuške obrestne mere pri posoji kreditov. Takšni posamezniki seveda javno zanikajo, da bi bili še vedno povezani z odškodninskimi podjetji, ker to meče slabo luč na podjetje. Zato so z odškodninskimi podjetji ponavadi povezane preko tretje osebe, ki ji zaupajo. Tovrstne zgodbe so bile velikokrat prisotne v javnih občilih ter so še vedno vidne na spletu, v kolikor nekoliko pobrskate. Prevaranti po koncu svoje operacije spremenijo fantazijsko ime odškodninskega podjetja in nadaljujejo z novim imenom, vas pa pustijo opeharjene. Previdnost nikoli ni odveč.

Včasih se zgodi, da zavarovalnica pošlje del dokumentacije samo vašemu zastopniku. V tem primeru vam mora zastopnik to javiti isti ali naslednji dan ter vam original dobljene pošte pred vami kopirati. Vi pa morate biti pozorni, da gre za originalen document, ki je v prvotnem stanju (recimo da ni na njem posegov z brisalcem)! V primeru sumljivih mahinacij priporočamo, da z osebnim dokumentom obisčete zavarovalnico in zahtevajte vpogled v odškodninski spis.

Vrnite se na domačo stran in preberite še druge prispevke ali nas pokličite.


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Nakazilo in izplačilo odškodnine - odškodninska poravnava 0.0 (0%) 0 glasov
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletna stran uporablja piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razlikujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

x
080 26 26