Visoka Odškodnina Planinšec


Kdo smo?

Smo zelo strokovno in uspešno pravno podjetje.  Visoke odškodnine in ostale denarne terjatve so naša vrlina. Zaupalo nam je že več tisoč upravičencev do odškodnin in ostalih pravnih storitev. 

V letu 2016 se je Visoka odškodnina d.o.o. doregistrirala z dodanim priimkom, saj želimo biti transparentni do strank.

Poseben poudarek smo namenili tudi analizam problemov pri samem uveljavljanju pravičnih odškodnin in najpogostejšim vzrokom, zaradi katerih so bili odškodninski upravičenci nezadovoljni z drugimi pravnimi zastopniki. Vse to z namenom, da ustvarimo boljšo ponujeno storitev za svoje stranke.

Visoka odškodnina Planinšec je strokovno pravno podjetje.

Dorian Planinšec je univerzitetni diplomirani pravnik, specializiran za odškodninsko pravo. Po končani gimnaziji se je vpisal na pravno fakulteto in že med študijem prava delal v družinski odvetniški pisarni.
Zanimalo ga je predvsem odškodninsko področje. Temu je namenil veliko delovne prakse in svojega časa. V zadnjem letniku prava, leta 2007, se je odločil, da se bo posvetil odškodninskemu pravu in bo odprl odškodninsko podjetje.

Danes deluje pod registrirano blagovno znamko Visoka odškodnina Planinšec in ima registrirane poslovne enote po vsej Sloveniji.

Z odškodninskim pravom se specializirano ukvarja že 13 let. Glede odškodnin je pravno svetoval že več kot 6.000 ljudem ter spisal že več kot 2.100 odškodninskih vlog. Še veliko več jih pregledal. 

Največ časa posveti odškodninski družbi, v sklopu katere skrbi za celotni vzpostavljeni sistem, za vse od A do Ž. Je perfekcionist in ne “človeškemu faktorju” ne dopusti preveliko izgovorov.

Zakaj se odločiti za naše vrhunske pravnike, ki so strokovnjaki za odškodnine?

Svojim strankam pomagamo do visoke odškodnine. Ker se v Sloveniji ljudem s strani zavarovalnic, ki želijo povečati dobiček na račun izplačevanja mizernih odškodnin, pogosto zgodi krivica, se zavedamo, da lahko zgolj s strokovno in izkušeno pravno ekipo dosežemo visoko odškodnino.

Na družabnih omrežjih imamo daleč največ resničnih sledilcev in všečkov - Facebook uporabnikov, ki živijo v Sloveniji. To izkazuje zaupanje našemu pravniškemu delu, saj imamo veliko brezplačnih svetovanj in predvsem veliko število zadovoljnih strank, ki nam po končanem postopku podarijo všeček.

V ZNANIH SPLETNIH ČASOPISIH IMAMO OBJAVLJENIH VELIKO STROKOVNIH ČLANKOV, KI DOKAZUJEJO NAŠO PROFESIONALNOST.

SMO VREDNI POPOLNEGA ZAUPANJA!

Z NAMI ZAGOTOVO NE TVEGATE!

Smo edinstvena ekipa odškodninskih strokovnjakov

Smo edinstvena ekipa, ki uveljavi vaše odškodninske pravice oziroma razreši vaše zadeve, in vam izbori visok ter pravičen odškodninski znesek.

Pri našem odškodninskem podjetju temeljito preučimo vsak primer. Menimo, da so na prvem mestu vedno strankine pravice in želje, ne pa naš zaslužek. Pomembni ste vi in odškodnina, ki vam pripada, pridobite pa jo lahko z našim kakovostnim delom in pomočjo.

Za postopke uveljavljanja odškodnine smo zbrali vrhunsko strokovno ekipo, na katero smo zelo ponosni.

Prispevek v časopisu Delo, 29. maj 2017 (objavljeno tukaj)


delo celoten slanekOPRAVILI SMO TUDI VEČ TISOČ RAZLIČNIH BREZPLAČNIH PRAVNIH SVETOVANJ.

  • Ker imamo strokoven, izkušen in pošten pravni kader, ki je predhodno nabiral svoja znanja pri zavarovalnicah, kakovostnih odvetniških pisarnah in kasneje v našem podjetju, v katerem se razvijejo in izobrazijo v odškodninske strokovne specialiste!
  • Na podlagi dogovora o proviziji, ki ga sami vpišete, se poplačamo šele ob izplačilu odškodnine.
  • Plačilo na začetku ali v vmesnem postopku nikoli ni potrebno.
  • Prav tako si lahko v naši pisarni preberete izdelan odškodninski zahtevek, morebitni ugovor na prvo ponudbo, morebitno pritožbo na pritožbeno komisijo zavarovalnice in morebitno sestavljeno tožbo. Na vašo željo vam vedno pokažemo celoten spis.
  • O odškodninskih ponudbah vas zavarovalnica obvešča neposredno na vaš naslov.

Šele ob izplačilu vaše odškodnine prejmemo ugodno provizijo.

POZOR: PONUJAMO MOŽNOST IZPLAČIL V GOTOVINI. OBVESTILO O NAKAZILU NA TRANSAKCIJSKI RAČUN VAM ZAVAROVALNICA POŠLJE NA VAŠ DOMAČI NASLOV. ZNESKE ODŠKODNIN IZPLAČUJEMO V NAŠIH PISARNAH, KJER PODPIŠETE BLAGAJNIŠKI IZDATEK O PREJEMU ODŠKODNINE. 

POZOR: PONUJAMO MOŽNOST IZPLAČIL V GOTOVINI. OBVESTILO O NAKAZILU NA TRANSAKCIJSKI RAČUN VAM ZAVAROVALNICA POŠLJE NA VAŠ DOMAČI NASLOV. ZNESKE ODŠKODNIN IZPLAČUJEMO V NAŠIH PISARNAH, KJER PODPIŠETE BLAGAJNIŠKI IZDATEK O PREJEMU ODŠKODNINE.


za nas se odločajo vse generacije

Smo strokovni in pošteni.

Eden od razlogov, zakaj nas stranke najamejo je, da odškodninske primere rešimo zelo uspešno. Verjetno se strinjate, da je višina odškodnine dobro merilo za uspeh.

Drugi razlog, da se ljudje odločijo za nas, pa je naše osebno zavzemanje za vsako stranko, saj je uspeh stranke tudi naš uspeh.

Ko vaš primer prevzamemo, vam takoj pomagamo z našo kakovostno postopkovno odškodninsko storitvijo.

Zadovoljstvo naših strank z zneskom izplačane odškodnine, je za nas izredno pomembno. Za stranko vlagamo ugovore, pritožbe itd. Strankam teh storitev ne zaračunamo. Vezani smo le na dogovor o nagradi, ki se plača šele v času izplačila odškodnine.

Naše stranke od začetka do konca odškodninskega postopka nimajo nobenih stroškov. Še en razlog več, zakaj izbrati nas.

Naše vodilo

Vedno delaj v korist stranke, kajti le zadovoljne stranke se vračajo in te priporočajo.

Naš cilj

Vsako stranko osrečiti kolikor je možno ter biti najkvalitetnejše odškodninsko podjetje v Sloveniji.


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26