Krediti v frankih - ODGOVORNOST BANK


kredit švicarski frank

 

POSOJILA V ŠVICARSKIH FRANKIH – UKREPAJTE ČIMPREJ!  080 26 26 – BREZPLAČEN KLIC.

SI ŽELITE VRHUNSKO PRAVNO POMOČ PRI BANČNI AFERI KREDIT V ŠVICARSKIH FRANKIH, NE DA BI PLAČEVALI  STROŠKE PRAVNEGA POSTOPKA VNAPREJ?

MORDA ŽELITE BREZPLAČEN IZRAČUN VAŠE FINANČNE ŠKODE, KI JE NASTALA KOT POSLEDICA SKLENJENE KREDITNE POGODBE V VALUTI ŠVICARSKI FRANK?

NAŠE PRAVNO PODJETJE – PRAVNA PISARNA PLANINŠEC – JE SPECIALIZIRANO ZA PREDMETNE PRAVNE STORITVE. V TEH ZADEVAH SODELUJEMO Z EKONOMISTI FINANČNE STROKE ZA PODROČJE BANČNIŠTVA. 

NAROČITE SE ZA TERMIN – 080 26 26 – BREZPLAČNA PRAVNA POMOČ – ZA OŠKODOVANCE, KREDITOJEMALCE KREDITOV V DENARNI VALUTI ŠVICARSKI FRANK.

V PISARNI VAM BOMO BREZPLAČNO RAZLOŽILI, KAKO PRAVILNO POSTOPATI IN PREDSTAVILI VSE OPCIJE ZA REALIZACIJO USPEHA PROTI BANKI.

NAŠ NAČIN DELA: CELOTEN POSTOPEK JE ZA VAS BREZ STROŠKOV, DOGOVORIMO SE O VIŠINI NAGRADE, KI JE VEZANA  IZKLJUČNO NA USPEŠEN REZULTAT (KOT GOTOVINSKEGA IZPLAČILA PREPLAČENEGA KREDITA OZ. BANČNE KOMPENZACIJE IZBRISA NADALJNJEGA KREDITA), TOREJ POVRAČILA CELOTNE DENARNE ŠKODE. 

ZA VEČ INFORMACIJ NAS POKLIČITE. Z VESELJEM VAM BREZPLAČNO SVETUJEMO. 

ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER?Vračilo denarja lahko (ne glede na to, ali bo interventni zakon sprejet) zahtevajo vsi,  ki še odplačujejo kredit ali so ga že odplačali, tisti, ki so naredili konverzijo kredita, in tisti, ki je niso naredili. Ob tem lahko oškodovanci uveljavljajo tudi drugo škodo (ker so npr. morali kakšno premoženje prodati, da so lahko odplačevali kredit, ali pa so morali najeti nov kredit za poplačilo prvotnega ...). Dodatno se upoštevajo tudi zakonite zamudne obresti, ki tečejo bankam od nastale škode – spremembe valute – v prid oškodovancem.

Za pravilne izračune celotne finančne škode smo podpisali pogodbo o sodelovanju s priznanima ekonomistoma finančne stroke s področja bančništva.

Prav tako so banke ravnale zelo različno, nekatere so kreditojemalcem celo dajale v podpis izjave o seznanitvi s tveganjem spremembe tečajev, a se je pri tem treba sklicevati, da kreditojemalec kot laik ni mogel vedeti, kolikšno je v resnici tveganje, kar je ugotovilo tudi sodišče.


Pomembno je, da se čim prej uredi in pridobi potrebna dokumentacija in ovrednoti vaša škoda. Škoda namreč vsebuje valutno tveganje, obrestno tveganje in ostale obresti zaradi ničnosti pogodbe (večina kreditojemalcev se je odločila za variabilno obrestno mero in ne za fiksno). Strokovnjak bo pri izračunu uporabil še posebno metodologijo, ki bo razložena v strokovnem mnenju. Vse si lahko kasneje tudi preberete.

Pri ocenitvi škode pogodbeno sodelujemo s profesorjem, ki je opravil doktorsko disertacijo s področja ECB in je tudi predavatelj bančništva na ekonomski fakulteti in zunanji bančni svetovalec za ocenitve kreditnih tveganj.

VSE OPRAVIMO LE ZA PROVIZIJO, KI JE VEZANA NA KONČNI USPEH. VES POSTOPEK VODIMO BREZPLAČNO, KAR POMENI, DA CELOTNO DELO IN TVEGANJA PREVZAME NAŠA PISARNA. TUDI DELO POGODBENIH EKONOMISTOV FINANČNE STROKE ZA OMENJENE IZRAČUNE VAŠE DENARNE ŠKODE JE VKLJUČENO V NAŠO PROVIZIJO.

SESTAVLJENE PRAVNE IZDELKE SI LAHKO PREBERETE V NAŠI PISARNI.


POKLIČITE  BREZPLAČNO ŠTEVILKO 080 26 26 ZA BREZPLAČEN POSVET. VAŠEGA KLICA IN OBISKA SE ŽE VESELIMO.

PRAVNO POMOČ SMO NUDILI ŽE OGROMNO KREDITOJEMALCEM V ŠVICARSKIH FRANKIH. ODLOČITE SE TUDI VI ZA NAS. 

SMO STROKOVNI PRAVNIKI! 080 26 26 – POKLIČITE IN SE PREPRIČAJTE TUDI VI!NAŠE PISARNE:

Poslovna enota v Ljubljani

Šmartinska cesta 152, v BTC centru (HALA 7, 1. nad.), nasproti trgovine Hofer in zgradbe FITINN.

Poslovna enota v Mariboru

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 9, v neposredni bližini Frančiškanske cerkve (15 metrov), NLB-ja, turistične agencije Globus, na strani hotela Slavija.

Poslovna enota v Celju

Ljubljanska cesta 14, v neposredni bližini bolnišnice Celje (glavni vhod) in glavne policijske postaje, 
v pritličju poslovne zgradbe (ZZRS, Zav. Maribor).

Poslovna enota na Ptuju

Vodnikova ulica 2, v 1. nastropju zgradbe okrajnega sodišča, v neposredni bližini pošte, optike Kuhar, zemljiške knjige in ZZRS.

Poslovna enota v Murski Soboti

Kocljeva ulica 10, v centru Murske Sobote. Zelena zgradba, zraven Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije - ZPIZ.

Poslovna enota v Slovenj Gradcu

Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec, Poslovno trgovski center - PTC - KATICA.

Poslovna enota v Novem mestu

Novi trg 11, 8000 Novo mesto


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Krediti v frankih - ODGOVORNOST BANK 0.0 (0%) 0 glasov
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26