Neupravičen pripor - zapor

ODŠKODNINA - NEUPRAVIČEN PRIPOR ALI ZAPOR

Za vsak dan neupravičenega zapora ali pripora dobite določeno odškodnino. Še višjo odškodnino pa prejmete za vse duševne bolečine, ki ste jih prestali in jih še boste, kot posledico neupravičenega pripora ali zapora. Poskrbimo tudi za povrnitev vse škode, ki vam je nastala zaradi neupravičenega pripora ali zapora. Sem štejejo tudi vse objektivne posledice, ki so vam zaradi tega nastale in vam bodo nastajale tudi v prihodnje.

V sodni praksi je sicer ustaljeno stališče, da se odškodnina zaradi neutemeljenega odvzema prostosti praviloma določa kot enotna odškodnina. Ta zajema vse škodne posledice nepremoženjske škode, vezane na oškodovančevo osebnost. Vendar pa se v primeru dodatne škode, ki se kaže v duševnih bolečinah zaradi uničenega psihičnega stanja, travm, zmanjšanja življenjske aktivnosti, nezmožnosti normalnega življenjskega funkcioniranja, lahko posebej prisodi tudi odškodnina za to obliko škode.

Dnevno tarifiranje odškodnine za pripor je neprimerno. Pri primerjavi posameznih primerov je namreč treba upoštevati posebnosti vsakega od njih (poleg trajanja pripora torej tudi druge okoliščine).

VISOKA ODŠKODNINA PLANINŠEC - 080 26 26 - https://www.visokaodskodninaplaninsec.si/


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Odškodnina za pripor ali zapor 5.0 (100%) 1 glas
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26