Odškodnina za zlom medenice - Višina odškodnine za zlom medenice

Zlom medenice in odškodnina

ZLOM MEDENICE - ENA OD NAJPOGOSTEJŠIH POŠKODB V PROMETNI NESREČI

Zlom medenice je pogosto poškodba, ki nastane skupaj s poškodbo kolkov. Poškodba medenice je ena od najpogostejših poškodb pri prometnih nesrečah, kjer je udeležen pešec, kolesar ali motorist, predvsem zaradi trčenja, ki se pojavi zaradi položaja oškodovanca, ki lahko povzroči zlom medenice.

Zlomi medenice se pojavijo kot posledica prekomerne sile, ki se postavi na boke, pubis ali katero koli okolico medenice. Sila v bistvu zdrobi kost, kar povzroča hudo bolečino in omejeno mobilnost žrtve.

Tudi pri potnikih v avtobomobilu se lahko zgodijo tovrstne poškodbe medenice. Ko avto trči z drugim vozilom, sila udarca potuje in se razprši skozi okvir vozila. Čeprav to razprševanje omogoča, da se sila absorbira, je to tisto, kar voznika in potnika izpostavlja tveganjem za zlom medenice.

V avtomobilu so sedeži voznika in potnika nameščeni neposredno nad prerezom okvirja avtomobila. To pomeni, da ko sedite v enem od teh sedežev, je vaša medenica nameščena tik nad tem, kjer se bo sprostila večina destruktivne udarne sile.


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Odškodnina za zlom medenice - Višina odškodnine za zlom medenice 0.0 (0%) 0 glasov
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26