Odškodnina za zlom obraznih kosti

Zlom obraza

POŠKODBE OBRAZA PRI PROMETNI NESREČI

Poškodbe obraza lahko pustijo žrtvam avtomobilske nesreče, ki so poškodovane trajne posledice.
Poškodbe obraza pri avtomobilski nesreči so lahko boleče in zastrašujoče, saj so površine na obrazu najbolj izpostavljene materialom vozila, kot so steklo in kovina, pri čemer lahko poškodbe obraza povzročijo veliko bolečine in zahtevajo nenehno rekonstrukcijo in kirurške posege.

Vrste poškodb obraza zaradi nesreč z motornimi vozili

Nekatere poškodbe obraza so dejansko kombinacija globokih odrgnin in odrezkov, večkratnih bolečih zlomov in krvavitev. Nekatere poškodbe obraza povzročajo resnejša vprašanja in se lahko izkažejo kot usodna, če niso pravilno diagnosticirana ali pravočasno zdravljena.

Poškodbe mehkega tkiva

Te poškodbe se ponavadi pojavijo po močnem udaru na obraz z drugim predmetom, opeklinami, raztrganjem stekla ali kovine ali ko se obraz dotakne ovire. Resna oteklina ali okužba se lahko pojavi v nekaj urah ali dneh po poškodbi mehkega tkiva, kar otežuje dokumentiranje v trenutku po prometni nesreči.

Zlomi obraza

Glavne vrste zlomov obraza, povezane z avtomobilskimi zlomi, vključujejo zlomljeno orbito, razpokan nos ali ličnice, poškodbe na čelu in zlomljeno zgornjo in spodnjo čeljust. Nekateri simptomi, kot so bolečina, otekanje, krvavitve iz nosu, težave z vidom, omejeno gibanje čeljusti, TMJ ter modrice in otekline so lahko povezani z zlomom obraza. Možna je stalna skaženost.

Kontuzije (in intrakranialna krvavitev) - udarnine

Kontuzija je modrica, ki jo povzroči neposreden udarec, ki zdrobi in razpade pod mišico in tkivom, ne da bi poškodoval kožo. Huda poškodba obraza lahko nastane zaradi udarca glave voznika v stranska vrata ali okna, volana, zračne blazine, konzole ali celo potniškega varnostnega pasu ali premaknjenega predmeta med avtomobilsko nesrečo. Hitro lahko sledi krvavitev in povzroči poškodbe možganov. Tovrstna poškodba obraza je najbolj resna, saj lahko postane smrtno nevarna. 


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Odškodnina za zlom obraznih kosti 0.0 (0%) 0 glasov
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletna stran uporablja piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razlikujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

x
080 26 26