Odškodnina za zlom prsta - Višina odškodnine za zlom prsta

Odškodnina za zlom prsta

ODŠKODNINA ZA ZLOM PRSTA in ROKE

Roke so naše glavno sredstvo za opravljanje vsakodnevnih nalog, kot so prehrana, pisanje, tuširanje, vožnja, šport in praktično vse ostalo, kar počnemo v našem vsakdanjem življenju. Kadar si oseba resno poškoduje prste na eni ali obeh rokah, ji lahko postane oteženo opravljati dnevne naloge. V nekaterih primerih žrtev morda nikoli ne bo mogla uporabiti svojih rok, kot pred poškodbo. Tudi manjši bender lahko povzroči resne poškodbe roke. Te poškodbe običajno povzroči sila udarca. Simptomi, kot so bolečina, oteklina in modrice, postanejo takoj vidni.

Zlomi rok

Neposredna travma med udarcem lahko povzroči zlomljene kosti v roki. Ena najpogostejših vrst zlomov roke, ki so jih utrpeli v prometnih nesrečah, so znani kot »boksarski zlom«. Ta vrsta zloma se pojavi v kosteh, ki tvorijo členke in vplivajo na voznike, ki so med trkom imeli roke na volanu. Zdravljenje je odvisno od lokacije in resnosti zloma. Lahko je sestavljen iz imobilizacije, redukcije, operacije in zdravil.

Poškodbe vezi

Druga pogosta vrsta poškodb, povezanih z avtomobilsko nesrečo, je poškodba vezi. Ligamenti so tkiva, ki so odgovorna za stabilizacijo sklepov z namestitvijo različnih kosti skupaj. Neposredna poškodba roke ali hipertenzija v sklepu lahko povzroči ligamentne solze ali zvine. Vžig zveze se zdravi z napravo za imobilizacijo, da se prst zaceli. Raztrgani ligamenti pogosto zahtevajo kirurški poseg.

Dislokacija sklepov

Resna poškodba prsta lahko povzroči izločanje sklepov. Obstajajo različni sklepi, ki lahko postanejo dislocirani in med njimi je najpogostejši proksimalni IP sklep, srednji člen prsta. Zdravljenje vključuje ponastavitev ali zmanjšanje dislokacije, da se kost vrne v prvotni položaj. Po tem se uporabi naprava za imobilizacijo, kot je opornica, ki drži spoje na mestu med zdravljenjem.


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Odškodnina za zlom prsta - Višina odškodnine za zlom prsta 0.0 (0%) 0 glasov
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26