Odškodnina za zlom stopalnice - Višina odškodnine za zlom stopalnice

Poškodba stopalnice

POŠKODBO STOPALNICE POGOSTO UTRPIJO MOTORISTI, PEŠCI, KOLESARJI IN DELAVCI

Odškodnina za poškodbo stopalnice je lahko zelo visoka. Pri motoristih obstaja 80 % možnost tovrstne poškodbe, če je motociklist vpleten v nesrečo, v skladu z nedavnimi poročili Nacionalne uprave za varnost v cestnem prometu (NHTSA). Raziskave zvezne agencije prav tako razkrivajo, da je od številnih bolečih poškodb, ki jih lahko trpi motorist, zlomljena noga ena najbolj razširjenih. Motoristi običajno trpijo zaradi omenjene zlomljene kosti, ker se voznikova spodnja noga ujame pod padajočim motorjem in golenico, ki je nosilna kost med kolenom in gležnjem.

Glede na resnost preloma ter starost in splošno zdravje motociklistov lahko traja celjenje od 3 do 6 mesecev. Motoristi pogosto trpijo tudi zaradi zlomov fibule, ki je dolga in tanjša kost obeh kosti v spodnjem delu noge, kar lahko privede do zapletov med zdravljenjem in okrevanjem, v primeru, ko se rana okuži.

Pogoste poškodbe stopalnice in gležnja so tudi pri delavcih v delovnih nesrečah, kjer velikokrat pade na nogo težje breme ali jih povozi sodelavec z viličarjem.

Prav tako pogosto tudi pešci ali kolesarji utrpijo hude poškodbe spodnjega dela okončin, predvsem gležnja in stopalnice.


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Odškodnina za zlom stopalnice - Višina odškodnine za zlom stopalnice 0.0 (0%) 0 glasov
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26