POSLOVANJE V ČASU KORONAVIRUSA

Stranke obveščamo, da Visoka odškodnina Planinšec d.o.o., posluje nemoteno v času koronavirusa.

Vsem tistim, ki bi radi postali naša stranka, , sporočamo, da nas lahko pooblastite za zastopanje ter pošljete vso dokumentacijo preko elektronske pošte info@odskodninaplaninsec.si ali navadne pošte ter nas pokličete na 0802626.

Odškodnina za prometno nesrečo - Odškodnina v primeru prometne nesreče in postopek


ODŠKODNINA ZA PROMETNO NESREČO JE LAHKO IZREDNO VISOKA.
ZELO VISOKA ODŠKODNINA SE PRIDOBI OD ZAVAROVALNICE.

080 26 26 - BREZPLAČEN KLIC!

VEČ TISOČ UDELEŽENCEV PROMETNIH NESREČ JE ŽE OBISKALO NAŠE PISARNE.

 

ODŠKODNINA ZA PROMETNO NESREČO OB KATERI OBIŠČETE ZDRAVNIKA VAM PRIPADA PO ZAKONU!

Ste zaradi prometne nesreče, v kateri ste bili udeleženi kot voznik ali sopotnik, ali kot motorist, pešec, voznik traktorja, kolesar ali kot povzročitelj nezgode, obiskali bolnišnico, zdravstveni dom ali osebnega zdravnika? V vseh naštetih primerih vam pripada odškodnina v primeru prometne nesreče, ki je lahko zelo visoka, še posebej če vam v postopku pomaga pravni strokovnjak. Odškodnina pri prometni nesreči se pridobi od zavarovalnice. Proti zavarovalnicam vlagamo odškodninske zahtevke, ugovore, pritožbe in tožbe. Vrhunska strokovna specifikacija odškodninskega zahtevka in tehnično pravilno voden postopek je osnova za pridobitev visokih zneskov. Ves postopek pri nas je brezplačen, saj smo vezani le na uspeh.

Ne odlašajte predolgo. Odločite se za nas! Strankam z različnimi brezplačnimi napotki oziroma svetovanji že več let svetujemo na začetku postopka in v času zdravljenja. Prej, kot nas boste kontaktirali, višja bo vaša odškodnina za poškodbo pri prometni nesreči, saj je pomembno pravilno ravnati že takoj po nezgodi in v postopku zdravljenja. Tisti, ki čakate, da se zdravljenje zaključi, ste v zmoti. Med postopkom zdravljenja vas temeljito obravnavamo kot našo stranko, odškodninski zahtevek pa vložimo šele ob zaključenem zdravljenju. Na začetku zdravljenja v primeru srednje hudih in hudih poškodb v primeru prometne nesreče lahko vložimo akontacijski zahtevek za izplačilo delne odškodnine, ker bo zdravljenje trajalo dalj časa. Izplačani del odškodnine za prometno nesrečo zavarovalnica kasneje seveda valorizira v končni znesek.

Pri tem je pomembno tudi, da je odškodninskemu zahtevku dodana vsa potrebna dokumentacija ter da je ta oddan pravočasno. V primeru, da ste imeli prometno nesrečo, se je zato pametno čim prej obrniti na strokovnjaka, ki vam lahko nudi pravno pomoč in vam pomaga do tega, da bo vaša odškodnina za prometno nesrečo čim višja!

Odločite se za vrhunske odškodninske specialiste, ki uredijo udeležencem prometnih nesreč zaradi obiska bolnišnice, zdravstvenega doma ali osebnega zdravnika, visoke odškodnine za prometno nesrečo. Imamo ugodne provizije. Več tisoč udeležencev prometnih nesreč je že obiskalo naše pisarne.

V ZNANIH MEDIJIH - ( DELO, SLOVENSKE NOVICE, FINANCE itd. ) - IMAMO VELIKO STROKOVNIH ČLANKOV, KI DOKAZUJEJO NAŠO PROFESIONALNOST, PREDVSEM NA PODROČJU PROMETNIH NESREČ. VSEKAKOR SMO KOT VAŠ ZASTOPNIK, ZAUPANJA VREDNI!

ODLOČITE SE ZA NAS, SAJ VAM GARANTIRAMO VISOKO IZPLAČILO!


Naši rezultati - višina odškodnine za poškodbo pri prometni nesreči:

 • Odškodnina za prometno nesrečo v primeru prvega obiska bolnišnice ali osebnega zdravnika, kjer ni ugotovljenih resnih poškodb, je najmanj 1.000,00 EUR.
 • VIŠINA ODŠKODNINE za poškodbe pri prometni nesreči, kjer gre za lažje klasične diagnoze, kot so: (COMMOTIO CEREBRI) pretres možganov, (CONTUSIO CAPITIS REG. FRONTALIS) udarnine glave,(DISTORSIO COLUMNAE VERTEBRALIS CERVICALIS) zvin vratne hrbtenice, (CONTUSIO OMAE) udarnina ramena,(EXCORIATIONES) rane, (DISTENSION) zvini, (CONTUSION) udarnine, je: od 1.200,00 EUR do 14.500,00 EUR, odvisno od trajanja zdravljenja in posameznih težav.
 • VIŠINA ODŠKODNINE za klasičen zlom (FRACTURA) ali počenost (FISSURA), ki se zaceli v roku enega do dveh mesecev je: od 4.000,00 EUR in do 15.000,00 EUR.
 • VIŠINA ODŠKODNINE za zakomplicirani zlom, kompresijski zlom ali prelom, ter za natrgane mišice (RUPTURUM), je: od 8.000,00 EUR in do 25.000,00 EUR.
 • VIŠINA ODŠKODNINE za večkratne - večfragmentalne zlome, težje poškodbe mišic ali živca, je : od 15.000,00 EUR do 75.000,00 EUR.
 • VIŠINA ODŠKODNINE za odlom (ABRUPTIO), ali poškodbo živca, kjer gre za trajne posledice je enaka, kot pri težjih zlomih in natrganih mišicah.
 • VIŠINA ODŠKODNINE za dan hospitalizacije: okoli 1.000,00 EUR. Gre za pravne standarde, ki so ovrednoteni glede na sodno prakso za nepremoženjsko škodo.

dosegamo visoke denarne odškodnine

Zakaj dosegamo tako visoke denarne odškodnine v primeru prometne nesreče?

Tako visoke denarne zneske dosegamo zato, ker specificiramo in ovrednotimo vsak odškodninski zahtevek ali ugovor - pritožbo na podlagi več sodb in sklepov, pri katerih so bili za podobne primere, in sicer na slovenskih sodiščih in na pritožbenih komisijah zavarovalnic, doseženi najvišji zneski odškodnin oziroma izdane sodne odločbe z najvišjimi odškodninami za podobne primere. Ravnamo se po posebnem digitalnem programu sodne prakse PisRS, kjer sprotno za vsak posamezen primer pregledujemo denarno ovrednoteno odškodninsko prakso višjih sodišč. Smo (pri)znani pravniki za odškodnine na območju Slovenije. Imamo veliko objavljenih člankov za različne specifične primere na področju prometnih nesreč.

Odškodnina za prometno nesrečo

Odškodnina zaradi telesne poškodbe v primeru prometne nesreče je lahko večja tudi zaradi elementa psihičnega stanja:

Pravna praksa loči primarni strah, ki ga oškodovanec utrpi ob samem škodnem dogodku (intenzivno in kratkotrajno čustveno stanje, ki ga spremljajo telesni pojavi in traja nekaj ur, izjemoma nekaj dni). Kot podlago za prisojo odškodnine iz naslova strahu pa praksa priznava tudi sekundarni strah, ki ga oškodovanec trpi v procesu zdravljenja posledic škodnega dogodka, in se opredeljuje kot zaskrbljenost ali bojazen za izid zdravljenja, v taki obliki pa lahko traja nekaj mesecev.

Razvije se lahko tudi posttravmatska stresna motnja, ki se prizna na podlagi medicinskega izvida psihologa ali psihiatra.

Katera dokumentacija je potrebna za izplačilo odškodnine?

Odškodninskemu zahtevku je obvezno treba priložiti tudi vso potrebno dokumentacijo. Pomanjkljiva dokumentacija je namreč eden od razlogov, zaradi katerega lahko vaš zahtevek zavarovalnica zavrne, čemur se izognete tako, da skrbno pripravite vse papirje, izvide in vse ostalo, s čimer lahko dokažete posledice, ki jih je imela nesreča na vaše življenje.

Če želite pri zavarovalnici vložiti odškodninski zahtevek in prejeti izplačilo, bodo za to potrebni različni dokumenti, podatki in dokazno gradivo. Nekatere med njimi je obvezno priložiti zahtevku, drugi pa sicer niso obvezni, a jih je vseeno priporočljivo priložiti, saj z njimi lahko povečate možnosti za izplačilo odškodnine oziroma vplivate na to, kako visoko bo izplačilo.

Pri oddaji zahtevka so potrebni:

 • vaši osebni podatki (EMŠO, davčna številka in številka bančnega računa),
 • podatki o povzročitelju nesreče (predvsem registrska številka vozila),
 • policijski zapisnik o nesreči, če ta obstaja,
 • fotokopija vseh medicinskih izvidov ali vašega zdravniškega kartona,
 • bolniški listi in druga dokumentacija, s katero lahko dokazujete potek zdravljenja,
 • potrdilo o vrednosti materialne škode, ki jo je utrpelo vaše vozilo,
 • fotografije poškodovanega vozila, uničenih predmetov v njem in vaših poškodb,
 • potrdilo o izpadu dohodka v času zdravljenja ali bolniškega staleža,
 • morebitni računi za nakup medicinskih pripomočkov, zdravil, plačilo fizioterapij itd.,
 • različni drugi dokumenti in dokazno gradivo.

Poleg vsega naštetega mora udeleženec prometne nesreče pripraviti in podpisati tudi izjavo, v kateri čim bolj natančno opiše vse poškodbe, fizične in psihične bolečine, strahove, posledice in težave, s katerimi se sooča po nesreči.

 VIŠINA ODŠKODNINE za zelo hude poškodbe (amputacije, invalidnosti ... ): do 500.000,00 EUR.Ste utrpeli izpad dohodka zaradi bolniškega staleža ali izgubo dobička? Posebej bomo vložili tudi zahtevek za povrnitev izpada dohodka ali izgube dobička, ki sta nastali v času bolniškega staleža. Potrebujemo od tri do šest plačilnih list ali drugih dokazil pred nezgodo in vse plačilne liste ali druga dokazila v času bolnškega staleža.

Odškodnina za prometno nesrečo v primeru materialnih stroškov

Zaradi udeležbe v prometni nesreči pa lahko nastanejo tudi različni materialni stroški, ki nikakor niso vezani le na poškodbe avtomobila, kot misli marsikdo. Popravilo slednjih običajno tako ali tako brez težav povrne zavarovalnica, vendar pa oseba, ki je bila udeležena v prometni nesreči, lahko utrpi tudi drugo materialno škodo. V nesreči se lahko poškodujejo tudi različni predmeti, ki jih prevažamo v avtomobilu (recimo prenosni računalnik, fotoaparat itd.), prav tako pa zaradi zdravljenja lahko pride do izpada dohodka ali dobička.

V primeru, da ste zaradi poškodb, ki ste jih utrpeli v nesreči, recimo potrebovali krajše ali daljše zdravljenje v bolnišnici, v tem času niste mogli opravljati svojega dela, zato je prišlo do izpada dohodka. Če imate podjetje, pa to zaradi vašega zdravljenja v bolnišnici ni moglo nemoteno poslovati, zaradi česar ste utrpeli izpad dobička. Enako velja v primeru, da ste morali zaradi nesreče koristiti bolniški stalež, zato vam v tem primeru pripada ustrezna odškodnina, ki vam bo povrnila vso nastalo materialno škodo.Za hude telesne poškodbe v primeru prometne nesreče uredimo še bodočo materialno škodo.

Bodoča materialna škoda:

Zaradi nezmožnosti pridobitne dejavnosti se upošteva bodoči predvideni mesečni izgubljeni zaslužek, ki se izračuna za ves čas posameznikove predvidene delovne dobe
, ker je oseba, ki je postala invalid popolnoma izgubila pridobitno delovno zmožnost. Pri mladi osebi se pridobi doživljenjska mesečna renta ali kapitalizirana renta, ki se poplača v enkratnem znesku. V slednjem primeru je potrebno izkazati tehten razlog, ki predstavlja pogoj za izplačilo enkratnega zneska. Pri starejših osebah ali osebah, ki imajo blažjo obliko ohromelosti telesa, se načeloma pridobi mesečna renta do spremenjenih okoliščin. 
V bodočo materialno škodo se štejejo tudi vsi predvideni stroški, ki predstavljajo doživljenjsko profesionalno nego pomoči na domu - vsaj 1.300,00 eurov na mesec. Seveda so vključeni še ostali pričakovani bodoči stroški.

Že nastala materialna škoda:
 

- zajema investicijo v prenovo bivalnega prostora, kjer bo invalidna oseba prebivala,
- porabo že izdanih stroškov za tujo profesionalno nego pomoči,
- nakup raznih medicinskih pripomočkov,
- morebitni izpad prihodka,
- itd.

Odškodnino uredimo tudi tistim osebam osebe, ki je postala invalid. 


Visoka izplačila in nizke provizije so naša vrlina! Vsem svojim strankam omogočamo uveljavljanje odškodninskih zahtevkov, brez strahu pred visokimi provizijami in nizkimi zneski odškodnin.
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA VAŠ PRIMER?

Naše prednosti:

 • brezplačni posveti in tudi ves postopek;
 • vezani le na uspeh;
 • tudi možnost gotovinskih izplačil;
 • strokovni in izkušeni, saj zaposlujemo le ljudi z izkušnjami v pravnih, odvetniških in zavarovalnih podjetjih;
 • ugodni, saj delamo zgolj za minimalno nagrado, ki se poplača šele ob izplačilu odškodnine;
 • predani, saj se vsakemu primeru popolnoma posvetimo;
 • ažurni in hitri, saj odškodninski zahtevek vložimo v roku 1 delovnega dne po prejemu vašega podpisanega pooblastila.
visoka odškodnina za prometno nesrečo

Do naših strank smo:

 • lahkotno dostopni, saj smo vam v pisarni na voljo za nasvet kadarkoli in kolikokrat želite, prav tako pa nudimo pomoč preko telefona, elektronske pošte in spletnega svetovanja v živo;
 • prijazni, saj imamo vsi zaposleni razvit občutek za ljudi in v samem postopku predano svetujemo, da dosežemo skupni cilj. Čim višjo odškodnino;
 • pošteni, saj pri nas dobite poravnalno ponudbo ali obvestilo o nakazilu odškodnine na dom neposredno od zavarovalnice in ste redno seznanjeni z vsemi novimi dogodki v postopku;
 • se držimo vseh obljub in dogovorov.

Na družabnih omrežjih imamo daleč največ sledilcev in všečkov - Facebook uporabnikov, ki živijo v Sloveniji. To izkazuje zaupanje našemu pravniškemu delu, saj imamo veliko število zadovoljnih strank, ki nam po končanem postopku podarijo pohvalo ali všeček, ter nas tudi priporočajo.


Le nekaj naših dosežkov za srednje hude poškodbe:

 
 Le nekaj izjav naših strank

Magda Cvirn

Vse pohvale! Imela sem padec z motorjem (moja krivda) in posledica je bila zlom gležnja. Od zavarovalnice sem s pomočjo odškodnine Planinšec sem prejela 11.300 eur. Tako, da številke ne lažejo. Srečno!

Katarina Bevc

Zelo priporočam! Imela sem prometno nesrečo in najprej sem želela stvari urediti sama. Po nagovoru fanta sem nato vseeno poklicala Odškodnino Planinšec in dobila precej višjo odškodnino.

Filip Škvorc

Lahko rečem le, da mi brez njih nebi uspelo priti do odškodnine.

Lara Varga

V njihovi pisarni so mi zelo dobro svetovali v začetku postopka. hvala.

Peter Kardoš

Zelo profesionalni in prijetni. Enostavno smo se zmenili in stvar brez pretresov pripeljali do konca. Vsekakor priporočam!

Dušan Strnad

Dobro podjetje v kolikor želite pravično odškodnino! Meni so uredili več kot sem pričakoval.

Dušan Kolmanič

Uredili ste mi več kot sem pričakoval, še enkrat iskreno hvala.

Helena Spruk

Odlični pravniki, ki se spoznajo na svoje delo!

Matija Milavec

Imel sem poškodbo pri prometni nesreči. Stvar so rešili hitro in učinkovito.

Miha Češnovar

Z očetom sva imela prometno nesrečo. Oba sva dobila zelooo visoko odškodnino za poškodbe.

Srečko Novak

Strokovni, uspešni in pošteni. Priporočam.

Tone Ocepek

Priporočam.

Mojca Židovnik

Zelo zadovoljni z odškodnino.


V kolikor želite več informacij o samem postopku v primeru prometne nesreče lahko o tem preberete na strani Odškodnina v primeru prometne nesreče in postopek. Sicer pa zelo pripročamo, da nas po prometni nesreči nemudoma pokličete in se tako izognete morebitnim napakam pri postopku. Naše svetovanje je brezplačno! Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 26 26 in si zagotovite vrhunski pravni nasvet, ki vam lahko močno poviša vrednost odškodnine v primeru prometne nesreče.


Objave v medijih


24ur.com, 16.03.2020

Prometna nesreča? Upravičeni ste do denarne odškodnine!

Certifikati in garancije

ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA VAŠ PRIMER? POKLIČITE NAS 24UR NA DAN NA NAŠO BREZPLAČNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.
Odškodnina za prometno nesrečo - Odškodnina v primeru prometne nesreče in postopek 5.0 (100%) 11 glasov
Ocenite naše delo, povejte vaše mnenje
brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam
Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26