Zakaj izbrati nas?

Predanost

Ker smo vašemu primeru absolutno predani, istočasno na zadevi delata dva strokovna sodelavca za odškodnine. Prav tako vršimo skupen nadzor nad vsakim posameznim primerom ter medsebojno obveščanje o vseh odškodninskih primerih.

Izkušenost

Naši zaposleni imajo kakovostne izkušnje z delom na področju odškodnin. Prihajajo iz uglednih odvetniških pisarn in zavarovalnic, ter s sabo prinašajo ogromno dragocenega znanja.

Strokovnost

Smo strokovno in kvalitetno pravno podjetje, specializirano za odškodninsko pravo, ki zaposluje prekaljene pravne strokovnjake na področju odškodnin. Izkušnje smo si nabirali v uglednih odvetniških pisarnah, na zavarovalnicah in sodiščih.

Smo zaupanja vredni

ker smo pošteni in korektni do strank. Vso pošto od zavarovalnice dobite neposredno na vaš dom, kar pomeni, da lahko nadzorujete naše delo. Sporočimo vam tudi opravilno številko, pod katero se na zavarovalnici vodi vaša zadeva, ali pa vas o tem obvesti zavarovalnica. Tako lahko s klicem ali fizičnim obiskom zavarovalnice tudi sami preverite, kako postopek napreduje in kaj se dogaja na vašem odškodninskem primeru. S strankami smo v rednem stiku in rade volje odgovarjamo na njihova vprašanja.


Objave v medijih
Certifikati in garancije
ŽELITE BREZPLAČNO PRAVNO MNENJE ZA SVOJ PRIMER? POKLIČITE NAS NA NAŠO BREZPLAČNO 24-URNO ŠTEVILKO.
PRAVOČASEN NASVET JE ZELO POMEMBEN.
NE ČAKAJTE, DA NE BO PREPOZNO.
Naši izkušeni pravniki vam pomagajo do pravice in odškodnine, ki si jo zaslužite.

brezplačni telefon


Imate vprašanje? Pišite nam

Vedno nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 26 26, ali pa nam pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali.
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
x
080 26 26